Gästbloggare om Malmö

Så var de dags för mig (anne) att gästblogga och sedan kommer väll louise (enligt) tradition sno mitt inlägg för att hon inte orkar summera själv. Susanna ville att jag skulle nämna att orginalet för alltid är på hennes sida och att hon har copyright. Whathevah.

Susanna och jag skulle åka ner till Louise och fira nyår, åh va mysigt det ska bli att åka tåg tänkte vi. Något som vi fort ändrade åsikt om eftersom det visade sig att vi skulle åka i samma vagn som ett lass danska bebisar. Dom sprang konstant fram och tillbaka och spelade gameboy och skrek och tjoade. Jag spanade tydligen in en kille i kickerskläder. Så skulle vi mot toaletterna och flirtig som susanna är så råkar hon lägga sin hand rakt på en av danskarna. Efter toalettbesöket går en herre in efter men han stänger inte dörren, istället står han som ett fån och väntar väll på att dörrarna ska stängast automatiskt, något som inte sker. Efter cirka en halvminut inser han att det är knappen med en nyckel på som låser dörren. Hajjegood vilket snille alltså. Åhh nu återstod knappt en till helvetestimme på helveteståget. Vi möts av en strålande söt Louise som knackar frenetiskt på de ofräscha fönstret!

Väl hemma hos louise byts de julklappar och planeringen för dagen efter startades genom att suset skulle skriva ett exakt schema med tider för dagen efter som skulle följas.

På nyårafton vaknar givetvis louise först och väcker oss andra. Förväntningarna är höga så alla mår illa typ. Louise åker in till stan och ringer ungefär femton gånger för att fråga nått. Hajjjegoood lillan de vaj bja att du gjorde det. Herregud vad hände sen, det kom jag inte ens ihåg men de va väll så småningom dags att börja duscha för Marcus och hans kompis Björn skulle komma förbi. Så nu duschade alla för att sedan sätta på sig baskläder för att kunna träffa Marcus och Björn innan vi satt på oss våra partyoutfits!
Så kom Marcus och hans två kompisar och vi pratade lite med dom och sen stack dom vidare till sin middag. Nu började vi förbereda vår jäääääte välplanerade middag som bestod av rostbiff och potatisgratäng. Vi bytte om och dinerade. Hahahaha maten var väll sådäär om jag får säga det men susanna vräkte nöjt i sig de sista av potatisgratängen. Nu hade vi en evighet på oss att göra oss i ordning och sånnt innan vi skulle dra till Privé . Vi sminkade oss och fixade hår och allting. Resten är historia...

Vi kom in på privé utan några problem och i vårt sällskap fanns IDOL-OLA HAHAHAH. De fanns delade åsikter om de vart enkelt eller svårt att fixa in oss. Herrregud ja! På Prive var det helt dött först så vi skålade in de nya året. Hahaha enligt några var klockan i och för sig tre minuter över tolv då men vem bryr sig! Sen fylldes stället bara på med mer och mer folk och det dröjde inte länge till man var tvungen att ha en ångvält för att korsa det smockfyllda dansgolvet! Ja herregud vilken helkväll! Vi dansade var i ett väremrum dansade mer och satt och pratade! Hhahaahahah så himmla många killaj som ville ha susanna den kvällen HAJJEGOOOOD! Såå sojjligt! Bartendern spanades in redigt den kvällen alltså och han sa faktikst ursäkta när susanna backade in i han! Hahahah sen sa han till Lolloh89 att sätta på sig skorna när hon vandrade runt i nylonstrumpor. Det var en underbar kväll alltså!

Följande dagar var vi ganska sega och gjorde inget speciellt så i onsdag tänkte vi att vi skulle dra ut och kolla läget hahaha och de kan man ju säga att vi gjorde. Vi var på Yello Mello och kollade läget med 50-åringarna som hänge där och efter dom stängde gick vi till något ställe som jag tror kallades röda kvarn. Mer om den kvällen vill jag verkligen inte prata om utan helst glömma!

Vi har iallfall haft en helt underbar vecka som alltid när vi är tillsammans och det kommer inte ta allt för lång tid till vi är nere igen!

Jag älskar er så himmal mycket och så kommer de alltid vara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0