O-P-I



Någon av dessa nagellacken från O-P-I skulle inte sitta helt fel.

130:- /st.

(eh sorry för det tråkiga inlägget men kom inte på nåt annat att skriva om haha)

Höstlov

Inhandlat: En MP3 1 GB (min gamla e kass) Men jag har inga pengar.. så jag vet inte om jag ska orka vänta till att få den i julklapp eller betala nu....men det blir nog så att jag får den i julklapp.

Snart ska jag iallafall iväg till Thorskogs slott med familjen...och på måndag är det G-Kås som gäller. där ska det shoppas:D och sen...tisdag kväll....Malmö!! Då smäller det haha.

ska bli sååå kul med lov nu....skolan har varit skitjobbig så det behövdes verkligen lov..

Ps. (Höhö) jag fick g på matteprovet nanannaanana


Tillbaka från sthlm

Ja då var man tillbaka från Stockholm. Det var väldigt roligt att vara i där, men sista dagen blev jag verkligen trött på shopping! Jag har kommit på att det är precis samma utbud i nästan alla affärer. Jag letade efter vinterjacka, och ville ha en kort jacka i år. Men så fanns det bara a-linje formade kappor (som i och för sig är väldigt fint, men var inte det jag letade efter!) och skitfula korta jackor. Men till slut så hittade jag en fin kort jacka på Zara som jag köpte.

Svarta, enkla, platta, klassiska, spetsiga skor borde vara väldigt enkelt att hitta. Men det finns ju inte NÅGONSTANS. Någon som trots det har hittat några?

Väskor fanns det däremot många av. Men det är inte det jag behöver just nu....hittade en aaasfin svart väska i lack på Mango, men med lite slantar i plånboken får jag avvakta med den.

By the way jag har matteprov imorgon.. FY FAAAN.. Kan absolut ingenting och jag vill så gääärna ha G. Men det är ett under om jag får det. Nej, det kommer inte hända..

Men efter det ska jag klippa mig och färga håret iallafall=)

Bläää

Idag har jag haft en riktigt helvetesdag. Fy fan... Har varit deprimerad från sekunden jag gick upp fram till nu...
Men imorgon ska jag iallafall till Stockholm så det ska bli roligt. Längtar knappt till det iförsig.

Måste hitta en vinterjacka och ett par skor där bara! Funderar på en lite kortare jacka (för en kappa har jag redan och är lite trött på det)...och skor är ju omöjligt att hitta, i Göteborg iallafall!

Jag vill ha v. 44 NUU

Här kommer lite försenade bilder sen lördags! Haha skiitsnygga verkligen! =)

Åh vi planerade massa till höstlovet, v. 44!! Guuud vad kul det ska bli.

Och Anne, jag vet att du läser detta, du ska komma på tisdag!


Nytt smink=)



Åhh fan vad irriterande.. Skrev ett jättelångt inlägg, råkade trycka på nån knapp, och så var allt borta.
Jaja det är bara att skriva om det nu igen då..Kul!

Igår när mamma och pappa hade varit hos några kompisar på kvällen kom de hem med lite saker till mig och min syster=) Dom som dom hade varit hos säljer nämligen smink och då hade mamma fått köpa billigare, så hon kom hem med detta till mig:

? Chanel läppstift (no 94 Aurora)
? Lancome eyeliner (grön)
? Givenchy eau de toilette (Eau torride)

HÖhö så nu får ni stå ut med lite skryt :P (om det nu är nån som läser min blogg över huvudtaget)  Moahaha.

Längtar till imorgon

Imorgon är det freeedag. Längtar jättemycket. Inte för att jag har några planer, men bara att veta att man inte behöver gå upp kl. 05:30 nästa dag..
Ska nog kolla på Idol på kvällen. Har inte sett det på jättelänge. Tyckte iochförsig inte att det var roligt att kolla på alls senaste gången jag såg det, men nu kanske det har blivit bättre.

Med min nya livsstil som går ut på att undvika socker hade jag tänkt äta Malaco Juicy och Veggie Crisps....jag vet att de ändå är onyttiga men nån dag i veckan får man väl lyxa till det.


Tråkig dag...

Idag gick jag upp halv sex (gör jag nästan varje dag nu för tiden) och sedan i skolan hade jag massa jobbiga saker att göra.. På bussen hem somnade jag och sen sov jag vidare hemma i soffan. Nu är klockan 18:47 och jag är fortfarande helt stört trött. Ska hinna plugga massa matte som jag absolut inte fattar och sen ska jag hinna med att kolla på Top Model. Och nu sitter jag vid datorn, som jag inte borde göra....

I'm sooo bored.

Träning!

Idag har jag börjat med att bara äta godis på helgen. I flera veckor nu har jag ätit godis varje dag och det är inte lite godis jag pratar om heller. Så jag (och min familj och vänner) tycker att det är dags att dra ner lite på godis o snacks-ätandet. Jag går också powerwalk och var ute en timma idag. Höhö man har väl kommit igång nu.

Skulle verkligen behöva ett par mjukisbyxor. Så dessa för 49,50:- skulle jag gärna köpa, men man måste ju tydligen köpa för minst 200:- på H&M,s webbshop. Jaja, där förlorade de en köpare iallafall. Jag får leta vidare.

Jag var också väldigt intresserad av detta veloursetet att träna i från Change (ligger i Arkaden i Göteborg). Just nu har affären ett erbjudande "Köp 1, få 2" på allt i butiken. Blir ganska billigt då, och tröjan och byxorna tillsammans går då kanske på 300:- Erbjudandet gäller förresten fram till torsdag. Anledningen till att jag inte köpte byxorna var dock att de satt jättefult på mig, men de sitter väl olika på alla.


Makeup-tips

Jag tänkte tipsa om några sminkprodukter som jag verkligen rekommenderar.

- Concealer cover all blue från Make Up Store (125:-)
- Foundation puder Studio fix från Mac (245:-)
- Mascara Magnascopic från Estée Lauder (220:-)


RSS 2.0