2006

Årets resor

- Hemavan
- Frankrike
- Skåne
- Stockholm

Årets roligaste ögonblick (bara några av dem, haha!)

- Att först se en ~60-åring åka skateboard med en livrädd/stolt min, svicha ner för backen vid lilla Sam, och därefter se en 40-åring (ev. 60-åringens son!) skakandes "rulla" fram på en helt plan yta. När han märker att han trots detta inte klarar av det, tar han upp den i handen och börjar gå istället.

- Bitchen på tåget Malmö-Göteborg. Ett osäkert stammande kläcker ur sig "Ehh jag sitter där" Jag säger: Aha okej, och flyttar mina saker från platsen. Nörden ger sig inte och säger "Öhh, alltså på DEN platsen!!" Sedan sätter hon sig och av ren nervositet slår hon ner Annes vattenflaska och tar inte upp den.

- Jag, Louise och Anne i taxibilar. "Vi ska sitta längst fram i taxin", Louises misslyckade rymningsförsök, utfrågningar till chaufförer m.m.

- När Carl Heinz, typ en pensionär, lutar sig över bordet med kakor och kollar på Louise, Anne och mig, får ögonkontakt och blinkar med ena ögat.

- "Tjejer! V...i...l...l.........n...i..........h...a...........mjölk?

- När en viss människa ställer sig utanför Weekday, trots att de inte har öppnat och väntar på att de ska öppna dörren. De visar med handen "5 minuter", men hon står fortfarande kvar. Till slut öppnar en skitarg expedit och ropar "Vi har inte öppnat än!!"

Årets nerds topp-10:

1. Första priset får.........Robin från Dalarna! Grattis!!
2. Pär & Pierre
3. "Petronella"
4. "Christer"

5. Jennifer
6. Annes love med ribbstickad kickerströja / "90-åringen"
7. Tobbe
8. Eas
9. Hem.....mountain
10. Witt-bröderna

Bilder från jul



Njiaaaaaaaa

Då var julen över..eller nä det e den inte riktigt än... jag är jättenöjd med mina presenter och det var kanske för att jag inte hade några förväntingar alls som den blev så lyckad, höhö.

24/12

08:00 - Jag går upp, kollar i julstrumpan där två armband och massa godis ligger. Sedan sätter jag mig framför tv:n och kollar på Musse Pigg och sedan julkalendern för första gången i år (jag är glad över att jag missade den de andra dagarna, den var verkligen dålig, som vanligt bestod huvudrollerna av två töntar i 11-års åldern som spelade jättedåligt).

11:00 - Familjen sätter sig i bilen och åker till Varberg, där mormor och morfar bor.

15:00 - Vi kollar på Kalle Anka. Znarkie..

17:00 (typ) - Julklappsutdelning. Jag får:
- Pengar till New York-resan i februari (mamma o pappa)
- Napoleon Dynamite dvd:n (ann-ida)
- Läppglans (ann-ida)
- Sminkapplikatorset (ann-ida)
- en tankeställar grej, svår att förklara..(magnus, anki, tilde, emmie)
- MP3 (mormor o morfar)
- Sminkväska som jag valt ut själv (mormor o morfar)
- smyckesgrej (mamma o pappa)
- portmonnä (mamma o pappa)
- Åhh vad var det mer...kommer inte ihåg! =(

21:00 - Vi åker till farmor och farfar

22:00 - Julklappsutdelning där. Jag får:
- Pengar (farmor o farfar)
- Kokbok (farmor o farfar)
- Lancomeset: Kajal, makeupremover, mascara (Charlotta, jerker, thomas)
- Mac, 6 ögonskuggor (Charlotta, Jerker, Thomas)

24:00 - Jag kollar på farmor o farfars vind. Hittar två jäääättefina skor, det e bara det att dom e tio cm höga. men whatever, jag knycker dom ändå. Haha farmor o farfar tror att det är en tjuv som klampar på vinden, men det var jag, ann-ida o charlotta=) HAHHA.

Nu har den kommit =)


Äntligen har min klänning från asos kommit..

Den var i minsta laget, eftersom det behövs ca. 3 pers för att knäppa den..men det gick med lite hjälp! höhö..

 


Ehhh Cindy är med och går lite catwalk också. Gojji!

Tjejsnack

Haha nu har jag blivit medlem på tjejsnack och ska svara på frågor varje vecka =)

Jul

· Vem firar du jul med?
I år blir det på julaftonsdagen: Familjen, mormor & morfar, morbror + hans "flickvän" & deras barn (mina kusiner Tilde & Emmy). På julaftonskvällen: Familjen, farmor & farfar, faster + "pojkvän", farbror.
· Vad önskar du dig i julklapp?
Pengar! Och en MP3.
· Tror du på tomten?
Tråkig fråga.
· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj?
Vi är hos både farmor och farfar och hos mormor och morfar, brukar ta farmor och farfar på juldagen och mormor och morfar på julafton, så byter vi så vartannat år.. Vi äter, lyssnar på julmusik, pratar, delar ut julklappar...
· Brukar du julbaka? Om ja, vad?
Njae brukar vet jag inte... I år gjorde jag det, det blev lussekatter, (Okej det var min syster som gjorde det), och jag gjorde Björnkaka om någon vet vad det är.. blev ganska misslyckat iallafall!

arg

JAG VILL HA MIN ASOSKLÄNNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ≠♣?µ¢# skit asos det var hur länge sen som jag beställde den som helst nu...

New shoes

Mina nya skor som jag ska ha på nyår!
Vagabond, 600:-




I Love Asos

Jag vill ha

Lördag

idag har jag vart på stan och letat efter skor till nyår. Som vanligt hittade jag inte några!!!!!
Jag hatar utbudet av skor i Göteborg. Dom har haft samma skor i ett halvår och alla ser exakt likadana ut. Jag kommer aldrig hitta några till nyår...

Jag har iallafall bestämt att jag ska ha denna klänningen.. Får hoppas att den är lika fin i verkligheten och på mig som på bilden... Annars har jag ett problem mer.

Ikväll ska jag nog vara hemma o plugga. Guud vilken rolig lördag alltså!

Någon av dessa till nyår hade inte suttit fel


Veckans citat

"Hajjegod va de e synd om daj" Louise lägger sig i främlingars kärleksliv

"Asså anne! Herreguud vilken modellbild det här blev på dig! Gud nu ska jag med ta en sånn. Fan den blev inte bra" Louise är modell för en dag

"Ajjjjjjjjjj!!! De gjorde sviinont" Louise börjar gråta när hon får en 30 ml  tom papersbehållare som innehållit tropicana och börjarlipa!

"Ja okej men då stämmer jag dig imorgon då" Louises planer på att stämma busschaffören eftersom hon blev tvungen att betala  19 kronor för oss tre istället för 18.

Gästbloggare om Malmö

Åhh jag har fått äran att skriva på den omåttligt populära bloggen som tillhör en av mina två älsklingar nämnligen susguls!
  Vi har precis kommit hem från Malmö och vid det här laget står säkerligen suset i duschen med sitt icke-existerande färgnings shampoo. Herregud vilken helg det vart man vet ju inte vart man ska börja. Men vi kom iallafall ner på torsdagen medens louise var i skolan. På min födelsedag (wieee) och louise hade skrytit något otroligt om hur hon städat och pyntat. Vi möts av ett golv som känns som det är gjort i fullkorn. Herregud om de ändå hade vart det och inte den kombination av couscous och lite av varje som det faktiskt var. Hajjegood Louise nu får du inte bli ajjjg. Fönstrena var bedårande med sin utsmyckning. När lolloh89 anländer äter vi glass och jag får världens underbaraste MEN internaste presenter! Tack så himla mycket ni är underbara! Slöa som vi är orkar vi absolut inte laga någon mat så vi drar ner till pizzerian, men hallå de var faktiskt högtid. Aja den dagen är ju inte så vidare intressant längre.

På Fredagen däremot sov suset till typ ett halv två eller något. Sen kom jag inte ihåg så mycket. Sen skulle några kompisar till Louise komma på förfest för att senare dra vidare till escape eller nått. Alltså  på något sätt lyckas vi alltid försena oss när folk ska komma tidigt och tre stressade noobs sprang runt och gjorde ditt och datt för att försöka göra sig i ordning. Louises kompis Sebastian skulle ta med 2-3 kompisar. Invältande kommer 5-6 killar och undrar varär brudarna? HAHAHA whoppsi jaja det blir ju typ tre till oss var med tanke på att två till kom sen. Ja det var trevligt det där. Såå nu beger vi oss in mot da town där jag faktiskt inte har en aning om var vår ursprungsplan var att vi skulle komma var. Vi var lite överallt men stod väll i en halvtimme utanför Escape och pratade med några från förfesten tills Lousies kompis som är på Hipp ringer. Givetvis blir det full fart mor hipp där någon (kom inte ihåg vad han heter och orkar inte skämma ut mig genom att låtsas som jag vet) kommer ut och hämtar oss. Men tyväär hade vi ju bara kreditkort allihoppa så dom var tvungna att släppa in oss gratis. Men i och för sig var klockan runt kvart över  två halv tre när vi kom dit och de stängde tre så. Jaja jakten på dansgolvet kunde inledas. Sus och jag fick varsin danspartner men både hon och jag föredrog att dansa ringdans med louise istället. Japp en halvtimme där sen drog vi. Mötte upp Lousies boyfriend Mackie the man och stod och pratade ett tag med han och hans kompisar. Sen började barfota gången på iskalla plattor utan strumpor och skor mot stortorget för att fixa cash och en taxi.

03:20 Louise, Susanna och Anne sjunger skönsång längst bak i taxin. Herregud det blir inte bättre.

Lördag here we come tänkte vi inte dirkekt eftersom alla var helt döda på lördagen. Den ena mer gnällig än dom andra kan iofs berott på att hon är förkyld. Jaja. Okej nu hoppar jag till utgången.

Louise, Anne och Susanna sitter på en bushållplats och tydligen smsar till en kompis till Marcus om ditt och datt. Och herregud va hemskt allt va. Vi drog till privé där det tyvär va 24 men ändå. Vi kom in men jag vet inte om det berode på någon speciell eller va det va. Herregud privé sva som ett gammeldagsslott. Hahaha underbart. Herregud kvällen alltså oj mycket dans osv. Jag fattade inte riktigt vad allt handlade om, tills susanna tack och lov redogjorde att jag hade pojkvän! Herregud ja du!

Nu är vi hemma från Malmö åhhh jag önskar jag va där fortfarande!
Älskar er så himla mycket Susanna och Louise!

RSS 2.0