Anne <3 Lol <3 Sus



Sååå söööt





Scary!





HAHahhahahah







Härlig sommarkväll:D


 


Arnie o två töntar hahahha





Efterfest hos Anne... eas säger jag bara!!





Kvällspromenaderna!! Åhh vad mysigt





Snårestad







Innan vi ska ut o träffa Per bl.a.=)







Åhhh "vi ska ha han i röd t-shirt"













Oj vad jag såg annorlunda ut från i somras. tur det, ser inte klok ut på bilderna från midsommar t.ex!
Helt sjukt att tiden har gått så snabbt!

Midsommar (andreas o johan wittson, tobias, 60-åring som lollo dansade med, jonas "pojkvännen" mm.)

Snårestad (3-åringen och 5-åringen som vi flirtade med)

Göteborgskalaset (per, pierre, trollhättekille m. gult linne, isländaren, eas, axel, robin, jim, gurtan osv)

Adam-kvällen (adam, sasha, charlie "charles")

Christian Hemberg-"fester" (christian pedofilen, patrik, emelie, "sussie")

Höstlovet (kan bara skriva upp dom med smeknamn, så det får bli petronella, christer, ostbågen...ja ni vet vilka mer vi träffade ju =D

FATTAR NI HUR KUL VI HAR HAFT DET?? OCH SÅ ROLIGT SKA VI HA NU NÄSTA HELG :D

Fredag igeeeen

Jag vet att jag inte har skrivit på bloggen på länge, alla trogna läsare! Haha skämta, jag vet att det inte är nån som läser min blogg. förutom louise och anne nån gång emellanåt.. tack för erat stöd tjejer! haha skääämta iiiiggen höhö fan va rolig jag e.

Okej nu vet jag inte vad jag ska skriva... kan ju berätta lite om dagen...

08:20 - Engelskalektionen börjar. Jag och Ida börjar arbeta med ett nytt "projekt" vi har fått i skolan, skittråkigt. Vi ska skriva om svensk mat, och sedan hålla ett föredrag om det..Yippie.

Sen var det gympalektion som väntade. Yeeah. Jag och Annie skulle hålla i den denna gången, gud vad bra det gick alltså! Blir förvånad om vi får G typ!! Usch hemskt...

Och sen fick vi reda på betyget från FN-rollspelet... Jag fick VG i grafisk kommunikation och VG- i samhäll...Fan vad irriterande det där minuset e alltså.. Bara för att vi hade en bild på Hitler i våran broschyr, så drogs VG+ ner till VG-... Ehh okiiii....Nördat!!

Och sen kom Anne hem hit! Hajjegood hade köpt lussebulle=) TACKTACKTACK. Och sen gick vi till café för att träffa Viktoria och Gaby =D Naaa så trevligt vi hade...

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt med GODIS och idol & hey baberiba....niiize


Léon UF

Gå in hääääär!!


Dagens look-a-like

39022-41



Louise kompis och Per Magnusson i Time Out

/Susanna och Anne

Vinterjackor

Efter önskemål av Anne har jag letat upp ett antal jackor som man kan ha nu till vinter. Om det är någon annan som vill att jag ska skriva ett inlägg om något annat är det bara att säga till höhö.
Själv hade jag nog satsat på den andra jackan från vänster om jag inte redan hade köpt en vinterjacka.



Fr. vänster:

1) Asos, 921:-
2) La Redoute, 829:-
3) La Redoute, 1019:-
4) Svea, 2495:-
5) Velour, pris vet jag inte.

Outfits till olika tillfällen



Vardag - Hemma - Fest

Allt från Topshop.

Fredagkväll

Jag har köpt en tröja och en sjal på second hand idag....Emmaus (Anne: inte emmahause) Hahaha!
Jag använde iallafall mitt tillgodokvitto som jag fick när jag lämnade tillbaka den hemska skinnjackan som jag råkade köpa där...haha..

Bilder kommer ev. senare (antagligen inte, moahaha)

Nu kanske jag ska gå och härma Louise med att göra en ansiktsmask. Finns inte så mycket annat att göra här hemma en fredagkväll... Har förresten kollat på Idol också, det var läääängesen jag såg det senast. Fyyy vilka dåliga "sångare" som är med där i år alltså. Inte någon som är värd att vinna.

Och just det ja, jag varnar för boken "To have and have not" med Ernest Hemingway. Den är sååå fruktansvärt dålig och helt omöjlig att läsa. Men jag måste läsa drygt 200 sidor till på måndag.

Hoppas det blir en roligare dag imorgon..

Film

Hahah, blev tvungen till att länka till denna filmen som vi gjorde i ettan... Jag är faktiskt med några hundradelar och spelar frisbee =D

Onsdag

Yippie. FN-rollspelet är ääääntligen slut. kom hem för en halvtimma sen typ, från skolan! Så det var en lång skoldag idag, eftersom jag började 8. Så jag har spenderat mina senaste 13 timmar med klassen ungefär..Talet som jag skulle hålla för typ 150 pers gick väl bra tror jag. Jag stammade inte eller svimmade iallafall=)

Just det, hårfärgningen. den blev väl ok, bättre än innan iallafall. men nu orkar jag inte färga det mer på ett tag. och ska jag färga det en till gång ska jag först färga av det, så att dom j-a grå slingorna försvinner!!



Skitful frisyr på bilden förresten, men jag orkar inte bry mig. Huvudsaken är färgen, som förvisso ser stört ful ut på bilden.





Åh Louise, varför läste jag ditt inlägg om höstlovsveckan??? Nu längtar jag bara tillbaka ännu mer..buhu..

tisdag...

I lördags färgade jag håret bruuunt, eller det var meningen att det skulle bli den färgen iallafall..men det blev typ grått/grönt istället.yippie väldigt lyckat. så nu har jag precis vart och köpt en annan hårfärg som heter Natural and easy. Får verkligen hoppas nu att det blir bra..Orkar inte med ful färg igen.

Jaja snart ska jag se Borat med hela familjen. Haha...enligt recensioner av Louise var den rolig (?) har jag för mig iallafall...

Och imorgon är det FN-rollspel i skolan. nördat.

Party bags



Här är 4 skitsnygga partyväskor tycker jag.

Fr. v. Väska från Accessorize, 35 Euro

"Paljett-kuvertväska", Asos, 203:-

Väska från Accessorize, 45 Euro

Väska, Asos, pris kommer jag inte ihåg

Friday

Ikväll blir det Navid Modiri och gudarna på Världskulturmuseet... Hoppas det blir kul... och imorgon sushi med Anne och Louise....=D Längtar skitmycket....Jag är beroende av sushi!* Så jäkla gott.
Nej nu ska jag äta mellanmål...höhö vem fick inte tacobuffé i skolan idag förresten?! Nananana....

*=Dock inte Honnars.

Hmm.....

Jag tycker att dessa skorna från Asos var väldigt fina. Typ såna jag letar efter, enkla och ingen klack. Fast jag vill prova innan jag köper, alla skor är ju så j-a obekväma nu för tiden! Hm dessa från Haléns var ju också snygga men jag vet inte om jag vill ha ballerinaskor..

Aja det är bara att inse, jag kommer aldrig att hitta ett par bra skor! Finns aldrig nåt jag vill ha i affärerna nu för tiden. Jag har väl fått dålig smak eller nåt..:(

Förresten har jag asont i armen. Har varit så hela dagen och känns helt förlamad typ. Det har inte varit en rolig dag idag alls! Fy fan.....Massa plugg och skit bara. Och så är jag helt pank så man kan ju inte shoppa nåt heller. Jaja imorgon kommer helgen. Utan den vet jag inte vad jag hade gjort=)


Vilken vecka!!

NU e jag i Göteborg..här e det hemskt och jag vill tillbaka till paradiset med anne och lollo =)
hahah kan inte släppa braten med blondt hår.. hahha sååå töntig..gick och gapskrattade för mig själv på bussen hem. Lite andra roliga människor var ju "Christer" som pratade oavbrutet om sig själv om så jävla tråkiga saker, HAAAA petronella med en uppstoppad räv runt halsen som var vegan...vilka var det mer...aaja det var helt störda människor man träffade iallafall..




hähä

Jag har hört rykten (eh nördat!!) om att jag inte har bloggat på ett tag..så nu måste jag det och vet inte vad jag ska skriva.. Nu är jag i Malmö hos Louisan....det e astråkigt!! HAhaha hajjegood jag skämta det e askul..

PS. louise är kär i honnar och hans sushiställe e jättedåligt.


RSS 2.0