Onsdag

Nu är det bestämt att vi ska köpa denna bilen, fast i svart :D Vi får den om en vecka..

Idag har jag varit en sväng på stan efter skolan, köpte skorna nedanför på Viktoria Arena för 400:- (haha de på bilden är min systers, jag härmade henne med dom=), det e därför dom kanske inte ser så nya ut - jag orkade inte snöra om mina för fotot.) Så nu har jag ett par vårskor iallafall:)


         


JAAAAAAAAA

Jag har fått mina kläder från Nelly nu! Så fort jag såg lappen sprang jag ner och hämtade paketet, hahhaha.. det finns typ ingen bättre känsla än det. Och nu hemma så testade jag allt, och det var över förväntningar:D

Att det är världens bästa väder är ju ett plus också!

Nej, nu får jag fortsätta med personporträttet som ska va klart på torsdag =D


Tjejsnack v. 13

Din handväska

·Anser du att du behöver använda handväska?
Ja verkligen. Får absolut inte plats med allt i fickorna..
·Vad har du i din handväska just nu?
Plånbok, MP3, miniräknare, pärlor och en tång (som jag ska göra örhängen av), anteckningsblock (till skolan), penna, mobil, Sence and sensibility (bok), handskar, massa papper.
·Vad har du alltid i den utöver plånbok/mobil?
Beror på var jag ska, ska jag på fest kanske jag har med mig smink, ska jag på stan är det nog bara mobil och plånbok, och kanske solglasögon om det är sol ute.
·Vad har du i handväskan som du egentligen skulle klara dej utan?
Just nu skulle jag inte behöva boken som ligger i väskan.
·Finns det någonstans du inte tar med dej handväska?
Nä jag tror inte det, kanske om jag ska på promenad och VET att jag inte behöver något från väskan.

Internetshopping

Jag har kommit på att det är väldigt roligt att köpa kläder på internet hahaha... I förrgår beställde jag denna skjortan/blusen och dehär två klänningarna från Nelly.



Och på Ellos.se har de massa fina saker också, faktiskt. Hittade dessa två klänningar/tunikor som är ganska enkla men jag tror de är väldigt fina på. Men dessa har jag inte köpt, än iallafall.


En bra dag

Idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag =)

· Jag ska klippa mig o färga håret snart
· Jag har fått en intervjuperson till mitt personporträtt
· Det är fredag!
· Jag hittade min klocka som jag trodde att jag hade tappat bort haha
· Jag kommer antagligen att få VG i engelska =D

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD..

Musikvideo från "Music and lyrics"

POP GOES MY HEART
hahahha


Sommarlängtan

ÅÅHH fick världens ryck idag och började längta till sommaren JÄTTEMYCKET. När det är varmt på kvällarna... Hahaha blev tvungen att lägga upp denna bilden från Mälarhusen i somras =)


image160

Samtidigt som jag är inne på vår- och sommar nu kan jag ju lika gärna lägga upp några fina vår/sommarskor.



Fr. v. LaCoste, LaCoste, Wedins, Vagabond, Wedins, Wedins.

Visningsbild?!

Vet någon hur man laddar upp bild på bloggen? Haha jag råkade exprimentera lite och nu fattar jag inte var man lägger upp visningsbilden....

Förresten, jag fick godkänt på matteprovet!!!!!!

Vårjackor!

image157

Fr. v.
Trenchcoat från ASOS, 820:-
Kort trenchcoat från H&M, 398:-
Jeansjacka från Ellos, 199:-

Tjejsnack v. 12

Vår!

·Har du något vårtecken som innebär vår för dig?
Sol, att kunna gå utomhus utan att frysa, fågelkvitter haha...
·Har du fått vårkänslor än?
Ja, men de försvann innan idag när det helt plötsligt började snöa, fast nu har de kommit tillbaks lite.
·Gör du något speciellt hemma när det blir vår?
Nej
·Vad är det bästa med våren?
Sol, värme, alla blir glada.
·Finns det något negativt med våren?
Inte mer än att man tänker att tiden går så snabbt, var ju inte alls lång tid sen sist det var vår.

Fin klänning

En väldigt fin klänning från ASOS tycker jag. Frågan är bara när man skulle använt den....

image156

#&/W7 html koder

Haha jag hatar verkligen webblogg!! Allt på denna layouten är feeeel...


orkar inte göra om det nu bara......................fan va arg jag blir!


Yippieeeeeee

Mamma har köpt Melodifestivals-cd:n....Hahaha jag älskar den =D Nu lyssnar jag på min favorit Live Forever med Magnus Carlsson!!


Utmanad

Utmanad av Annie

Här är instruktionerna: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag uppskattar inte det jag har, utan tänker för mycket "det hade varit bättre om...." Har nog alltid varit sån, men vill verkligen försöka ändra på det.

2. Det känns som om jag verkligen inte kan styra över min vikt. Varje gång jag verkligen äter nyttigare blir det ingen skillnad på vågen och när jag inte orkar bry mig och äter hur mycket och onyttigt som helst väger jag lika mycket iallafall.

3. Jag ritar alltid ansikten när jag inte har något att göra, speciellt ögon. Jag gör det varje dag, har gjort det sen högstadiet och nu har det blivit en slags besatthet.

4. Jag hatar snobbar/brats/hovås-örgrytemänniskor och allt vad det nu kallas. Kanske är det högstadiefesterna som spenderades i Örgryte som skrämt iväg mig. Bara jag ser ett sånt gäng på stan blir jag jätteirriterad. USCH!

5. Jag har nästan inga basplagg, så måste börja köpa mer sånt. Men det är så tråkigt att köpa såna kläder, fast det är fint med klassiskt! Haha tjatar jag alltid om.

6. När jag blir äldre och får ett heltidsjobb vill jag ha någon fin uniform på mig, som t.ex. flygvärdinnor har, jag tycker det ser så himla snyggt ut!


Jag har ingen speciell jag vill utmana, utan alla  som läser detta och vill göra denna listan kan ju göra det!

Torsdag

Idag har Elin fyllt 18 år! Så jag, Josefin, Annie och Elin ska äta på restaurang snart! Vi ska äta souvlaki på en grekisk restaurang vid Domkyrkan. (Anne är väldigt avizz på mig för detta). Yippie känner mig väldigt laddad haha.... Förutom att jag har asont i huvudet. Var säkert matteprovet som fick mig till att må så dåligt. Eller kanske datorn, har suttit vid den sen jag slutade skolan.

Matteprovet idag har jag iallafall faktiskt ingen aning om hur det gick. Det kan ha gått rätt bra eller så har det gått åt helvete, vilket är den troligaste slutsatsen..

Imorgon är det FREDAG... ÅÅh vad kul! Då ska jag och Anne gå på stan. Hoppas att Studio Fix har kommit in i rätt färg på Åhléns, isåfall ska jag köpa det. Sen måste jag komma till skott och beställa tid för hårfärgning, har jag sagt den senaste månaden men nu e det verkligen AKUT.


Helvetesmatte

image154Aaaahh imorgon har jag matteprov! Jag kommer INTE att klara det, haha det skriver jag alltid, men jag kommer verkligen inte det imorgon. Jag var borta förra mattelektionen, då vi gick igenom det viktigaste, och nu kan jag absolut ingenting. Ska försöka övertala min mattelärare att jag inte kan göra provet imorgon, får se om det funkar...Jaja jag måste träna nu iallafall.. Fast så råkade jag gå in på datorn, whopsi måste skynda mig bort innan jag blir helt fast.

Har iallafall varit ledig idag och jag började med att ringa runt lite tfnnummer angående sommarjobb, men det gick väl inte så bra, som vanligt. Okej nu måste jag gå tillbaka till matteböckerna fy faaan...

Tjejsnack v. 11

Tant eller fjortis?

· Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång?
Måste ha en mix av båda, annars blir jag antingen jättedeprimerad eller helt slut. Men jag väljer ju helt klart "partaj natten lång" framför tv kväll... Tv kväll är aldrig så mysigt som man tror det ska bli.
· Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog?
Köandes till stans hetaste krog! Haha. Hemmafest med vänner låter ju iochförsig ganska trevligt, men inte nåt jätteroligt.
· Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen?
Beror på vilket humör jag är på, och vilken låt det är..
· Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren?
På väg till skolan - varm mössa, på väg till fest - ingen mössa
· Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag?
Detta var verkligen en superlätt fråga!!! SOVMORGON.

Min fredag

Igår var jag hela dagen på Svenska Mässan för att ställa ut på "Våga vara egen".. Det var verkligen jätteroligt, men ibland blev det lite jobbigt när man hela tiden skulle stå upp, och när det inte kom några kunder tappade man en hel del energi. Men i helhet var det väldigt roligt som sagt, trots att vi säkert fick den absolut sämsta monterplatsen på hela mässan. Efteråt var det prisutdelning och inte ett enda företag på Hulebäck vann ett pris, haha! Vi var nog inte så bra....Vi fick iallafall sålt 24 st. örhängen och de som är kvar ska vi nog försöka sälja på skolan...

Efter mässan var jag skiiiittrött, hade jätteont i huvudet också. Så det var bara raka vägen hem och sen gick jag och Ann-Ida och hyrde RENT. Eftersom jag var så trött redan innan så visste jag att jag skulle somna, fast jag inte ville det, och det gjorde jag.. Men jag hann i allafall se det mesta av filmen tror jag, och det jag såg var jättebra! Älskar alla låtar där också!=)

Ny bil?!

Iiih vi kanske ska köpa denna bilen! Haha jag har aldrig varit intresserad av bilar, men när mamma o pappa säger att vi ska kolla på en Jaguar S type så måste jag säga att man börjar bli lite bil-freak. Fast vi ska kolla på en svart sådan här, ååh jag längtar till vi ska provköra den =D

image152

Tjejsnack v. 10

Vanor & Ovanor

· Nämn en vana du har, något du gör varje dag?
Mina vardagar ser exakt lika dana ut typ. Först vaknar jag, dör nästan av trötthet, men blir tvungen att gå upp för att mobilen ringer hysteriskt (min väckarklocka). Sen äter jag frukost, sminkar mig o går till skolan. Alltid samma.
· Vad har du för ovanor?
Haha jag äter som en gris tydligen:D
· Nämn en vana du skulle vilja att du hade.
Att plugga mer kanske...fast det e inte kul om man pluggar för mycket
· Vad för ovanor stör du dig på hos andra?
Haha finns rätt många "ovanor" jag ogillar hos andra:
- Elakhet
- Människor som snorar på prov (fast det e ok om jag gör det) m.m.
Har du haft någon gammal vana eller ovana som du skrattar åt idag?
Nä tror inte det

H&M

image151image149

Var inne på H&M:s hemsida och hittade lite fina kläder..

Gillade jeansskjortan om man bär upp den på rätt sätt då självklart, sen en grå ganska basic tröja som ändå var väldigt fin!

Malmö

Anne skulle ju enligt tradition gästblogga nu efter Malmö, men nerden orkade inte det. Så jag får skriva själv (snyyyft)... Okej i fredags började dagen med att först gå till skolan för att vara med på gympalektionen (jag blev tvungen, har missat så många lektioner där nu)...sen var det att springa ut 5 min innan vi slutade för att hinna med bussen som stannar på korsvägen för att annes pappa skulle hämta upp mig där. Vi var såå stressade (speciellt anne) men vi hann haha.. "Hj vlkmn ta på r skrhtsbältn tck" möts vi av när vi börjat åka en bit, rösten ledde från busschauffören. hahaha kunde inte låta bli att gapskratta, det var ganska komiskt faktiskt. Till sluuut, efter typ 20 h kändes det som, var vi framme, och en supernerdino möter oss vid terminalen eller vad det nu kallas. Vi går o äter o sen e det hem till supernerdinon som gäller. Vad gjorde vi sen? Just det ja, åkte till MAXI och sen var det bara att göra oss i ordning till kvällen. Det blev en HEL del dans, haha men det slutade vi med när bordet som anne dansade på höll på att gå sönder. (Ehh whopsi det kanske vi inte skulle nämna för louise =D )  Haha sen var det utgång på g, det ena ledde till det andra o till slut var vi på Slagthuset (hahha jag vet äckligt namn). Det var aaaaaskul där o sen bar det hemåt. Dagen efter var det 18-års fest o där var det hmm...mindre kul=) Axel Madsen satt omringad av tjejer hela kvällen och en viss litens hjärta brast..=( Lillan skulle trots det prata med honom, och i ren nervositet välte hon ner massa allt som stod på bordet......sååååå sorgligt. hon envisades med att tjata om att han hade ringt en gång, men den nörden förnekade det! Så supertöntigt att inte erkänna det!!!!! jaja vi hade kul iallafall tycker jag eftersom det var vi 3!!

Nu ska jag citera ett sms från anne som jag fick igår kväll, det sammanfattar våran helg ungefär:D

HAHA eftersom jag har tid över måste jag bara lista dom största noobsen this weekend (Rankade i ordning ner i från och upp):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~The list----------------------------------------------------------------------------

5) Obehaglig man vid möllevångstorget som försökte lura oss att vi var på helt fel håll.
4) Dement stockholmare som trodde de var sms chat på G.
3) Viking inspirerad farbror/Alexander Bard kopia som bar lila röd tunika och EVENTUELLT jobbade på koggmuseet.
2) Äcklig pervers fylle gubbe som hade världens äckligaste "halsduk".

And the winner is..

~~~~

Ryssen: Människan som beslutade sig för att hata oss i samma sekund han såg oss samtidigt som han var jätte trevlig mot alla andra. Han ljög dessutom ihop en historia som inte var sann någonstans, herregud jag saknar ord alltså hur tänker en sådan människa.

(SMS:ET BESTOD AV 6 STYCKEN SMS!)

Hej allihopa (fräck rubrik tyckte jag)

Nu är jag i Malmö.. sitter här med Louise Emanuelsson Hildås (alias: lolloh89)... hmm har precis haft på partyskivan från höstlovet sedan en timme tillbaka... lite nostalgi you know. Hahha sitter o härmar 90-åringen med att snurra på händerna (a o l vet vem jag menar)... mycket internt här ja.

Louise sitter bredvid.. hahah vlken lossaj.

RSS 2.0